Wie zijn wij?

Onze VZW "Het Kleine Mirakel" werd opgericht in 2006.  Wij bemiddelen bij de totstandkoming van interlandelijke adopties van minderjarigen.  De landen waarmee wij samenwerken worden verder op deze website opgesomd.   Daarnaast geeft onze dienst de kandidaat adoptieouders informatie over de verschillende stappen in de adoptieprocedure en over de kostprijs hiervan.  Ook staan wij in voor de eerste nazorg.

Het Kleine Mirakel is een Nederlandstalige organisatie die actief is in Vlaanderen.  Wij respecteren de Belgische taalwetgeving en de richtlijnen rond taalgebruik van het subsidiërende organisme.

Onze adoptiedienst waarborgt dat de gebruikers van onze dienstverlening behandeld worden met respect voor de menselijke waardigheid en diversiteit.

Bovendien wordt door Het Kleine Mirakel absoluut geen onderscheid naar levens-ideologische of filosofische overtuiging, godsdienstbeleving of etniciteit, gemaakt tussen de verschillende kandidaat adoptieouders die zich bij onze dienst aanbieden.

Elke adoptieouder wordt met hetzelfde respect en eerbied behandeld.

Voor ons staan de belangen van het kind steeds centraal. Het subsidiariteitsprincipe wordt door onze dienst gevolgd en wij doen alle inspanningen om zo transparant mogelijk te werken.

Het Kleine Mirakel werkt met een team van specialisten die door hun kennis en ervaring snel, accuraat en correct inspelen op de noden van de kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe thuis.

Intussen zijn dankzij de bemiddeling van Het Kleine Mirakel wereldwijd al een 700 tal adoptiekinderen naar België gekomen.

 

Newspaper websites and web design